#Chiam: Žive li Liam i Cheryl već neko vreme zajedno?!

MAIN-Cheryl-Cole-and-Liam-Payne-go-to-the-casino

Kako prenose pojedini mediji, dvojac slavnih pevača uveliko kupuje nov nameštaj!

U razgovoru za britanski magazin Heat, neko njuškalo iz novog komšiluka Liama Paynea tvrdi: “Cheryl visi u Liamovoj kući još od kraja januara. Moglo bi se reći da njih dvoje praktično žive zajedno – čak su kupili i nov nameštaj kako bi čitav ambijent više ličio na porodični dom. On se smarao sam u toj velikoj, preko pet miliona funti vrednoj kući, tako da je oduševljen što je uz njega Cheryl – kao i njene čivave Buster i Coco. Liam je insistirao da se i psi usele, i obožava da ih šeta sa Cheryl. Njoj je veoma drago zbog toga, jer joj oni mnogo znače u životu. A i super joj je što je na selu s Liamom – mnogo bolje nego da je u svom stanu u severnom Londonu, gde je sve podseća na poslednji raskid,” kaže čovek koji ili mnogo zna ili mnogo laže. 🙂 Proverićemo uskoro šta je po sredi, pratite nas!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kako ovo funkcioniše? Ariana Grande nastavlja da pada na listi zvezda na društvenim mrežama, BTS nezadrživ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.