Liam Payne: Louis i ja smo se mrzeli u One Directionu!

Nakon pauze u radu One Directiona, momci koji čine grupu često su u javnosti iznosili šokantne informacije. Sad je tu tradiciju nastavio Liam Payne koji je otkrio da se on i Louis uopšte nisu podnosili tokom jednog perioda postojanja grupe. Problem je nastao jer su obojica želeli da budu lideri!

“Kad smo bili u grupi, osećaj je bio da je Louis najstariji, a da ja pevam najviše, što nas je dovelo u čudnu poziciju. On je želeo da bude lider, a to sam hteo i ja. Prvo se uopšte nismo slagali. Jako smo se mrzeli, toliko da mi to sad deluje smešno. Dobro smo to krili od javnosti”, priča Liam.

Naravno, ta svađa se vremenom pretvorila u veliko prijateljstvo, pa se čak čini da je odnos Liama i Louisa zapravo bolji od svih ostalih. Liam ističe i da je Niall taj koji najviše čuva duh One Directiona, jer upravo njegove pesme najviše liče na ono što su radili. “Mislim da je ‘Slow Hands’ kao One Direction pesma”, konstatuje on.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nove priče: Liam krivi Cherylinu majku za probleme u vezi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.