Lali Esposito kao članica žirija novog talent šoua: Želim da motivišem ljude da ispolje talenat!

Lali će biti u žiriju novog talent šoua Latinske Amerike, a ovom prilikom pričala je koliko je srećna što može da uputi druge ljude koji sanjaju o karijeri!

„Kod ovog talent šoua mi se dopada što je sve mnogo jednostavnije nego inače, moja priča je slična pričama takmičara. Ja sam devojka iz Buenos Ajresa koja je stajala pred ogledalom i govorila da ne može ovo da uradi. Presrećna sam što ću sa ove pozicije učestvovati, jer znam kako da uputim mlade ljude koji sanjaju isto što i ja“ ističe Lali. „Velika je razlika u ljudima koji žele da budu slavni i onima koji žele da pokažu talenat svetu, ta dva ne funkcionišu zajedno uvek. Zato mi u ovom šou ističemo one koji su spremni da pokažu ono što umeju“ dodaje ona.

Lali takođe ne smatra da je osećaj nesigurnosti u sebe loš, i kaže da nam on pomaže u mnogim situacijama. „Prirodno je da nekad ne verujemo u sebe, to je nešto što nam daje snagu. Kad bismo bili 100% sigurni u sve, neke stvari ne bismo mogli da iznesemo. Ista priča je i sa egom, nije loše biti egocentričan, već je loše ako ne znaš kako da se ponašaš sa tim. Ego mi pomaže da se popnem na binu, i da kažem ono što mislim“ otkriva Lali. Da li se slažete sa njom?

Pročitajte još  Veliki uspeh humanitarne kampanje Lali Esposito: Puno je ljudi koji ne žive u dobrim uslovima

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lali Esposito

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.