Lady Gaga brani Sel Go: Potrebno joj je vreme da ponovo bude svoja!

13774899_1584296851864765_24461452_n

Dok mediji ovih dana uglavnom pišu krajnje čudne priče o tome kako je Selena izneverila fandom prekinuvši turneju i lažući ih da je bolesna, Lady Gaga potpuno razume njenu odluku.

Lady Gaga ovih dana se priprema za novu turneju na kojoj će promovisati svoj peti album a o budućim koncertima kaže, “Muzika će diktirati kako će izgledati šou. Muzika je zabavna i dinamična, nateraće vas da se smejete, da plačete, da plešete i skačete. Puno mi nedostaje moj fandom i želim da im pružim ono što žele. Mislim da znam šta žele”.

Pevačica je zatim objasnila i da podržava Seleninu odluku da ode na pauzu i da zna da je to Sel uradila jer joj je zdravlje zaista bilo ugroženo. “Slava često dovodi do toga ste izolovani. Potrebno je vreme da stabilizujete sebe, posebno ako zaista volite muziku, ona vam ponekad odvlači pažnju od drugih stvari. Cij je da njena karijera potraje i da bude vrhunska.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lady Gaga

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zloća iz filma "Princess Protection Program": Znala sam da će Demi i Selena biti megazvezde!

5 thoughts on “Lady Gaga brani Sel Go: Potrebno joj je vreme da ponovo bude svoja!

  1. Ni je lepo da zloupotrebaju njeno zdravje, bas mi je drago sto Lady Gaga je sfatila sta stvarno se desava…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.