Kylie lažnom fotkom skriva trudnoću?

Kylie Jenner sakrivala je svoju prvu trudnoću sve do porođaja, pa ne čudi što su svi paranoični kad je ona u pitanju. I ranije je bilo glasina da ona čeka drugo dete, ali ovog puta, mnogima se čini da je to istina! Naime, mnogi su primetili da je ona na svom Instagram profilu pokušala da zavara trag, objavivši fotku koja ne predstavlja ono što je ona želela da mislimo!

Kao što znamo, Kylie je nedavno proslavila rođendan, a na taj dan, na svom Instagramu objavila je kolaž fotki na kojoj je vidimo u zelenoj haljini. Fotka je potpisana sa “Nazdravljam za 24”, što je trebalo da sugeriše da su one nastale upravo na njen rođendan, odnosno na dan kad ga je ona proslavljala.

Sve bi to možda i prošlo, da neko od fanova na TikToku nije objavio video u kome dokazuje da je Kyliena objava prevara! Naime, na rođendanskoj žurci, Kylie je imala totalna drugačiji manikir nego na fotkama koje je objavila – nokti su joj bili zeleni, a na slikama na Instagramu oni su roze boje!

Dakle, fotke koje je Kylie želela da predstavi kao da su nastale na njen rođendan, deluju kao da su urađene ranije, u vreme kad trudnički stomak nije mogao da joj se primeti. Mediji, a i fanovi sigurni su da je otac ponovo Travis Scott. Iako njih dvoje nisu u braku, Kylie ga i dalje obeležava kao svog partnera, a u rođendanskoj čestitki bila je i navela da želi još jedno dete sa njim.

Pročitajte još  Kylie Jenner na meti iako joj pola zaposlenih nisu belci!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.