Big Time Rush predstavili novu pesmu posle osam godina!

Povratak Big Time Rusha je već čudo samo po sebi, ali momci ne žele da odu na turneju na kojoj će pevati samo stare stvari. Naime, član grupe, Carlo PenaVega objavio je na svom Instagram storyju poruku pod nazivom, “Spremni za stvaranje nove muzike?”. On je tad tagovao i ostatak momaka, a onda su podelili i video gde ih primećujemo u muzičkom studiju.

Sve se nastavilo 15. avgusta, kad su momci imali Instargam Live, a tad su predstavili i delove više svojih novih pesama! Ono što se moglo čuti jeste kako sva četvorica u glas pevaju stihove “Not giving you up” u krugu, pa se čini da će to biti i naziv njihovog prvog singla posle osam godina, piše Pop Buzz.

Mnogi se pitaju šta je ostalo od fandoma posle toliko vremena, ali prve reakcije mnogo obećavaju! Momci su pokušali da ostvare solo karijere, ali im je do sad postalo potpuno jasno da sami ne mogu da ponovo ni delić onoga što su imali zajedno!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Big Time Rush

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Ovo je prva velika stvar za mene": Carlos PenaVega dobio najveće priznanje u karijeri!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.