Kylie Jenner: Želim sedmoro dece!

Kylie Jenner, kao i svi mi, pokušava na sve načine da ubije dosadu i da karantinski period provede što je kvalitetnije moguće, ali bez izlaska napolje i ugrožavanja sebe i okoline. Dok njena sestra Kendall i dalje redovno izlazi na vožnje luksuznim automobilima, Kylie uživa u luksuzu koji ima u svom domu, pa se ovih dana fotka pored bazena, a u međuvremenu se igra sa ćerkom Stormi i obožava ulogu majke. Da li to znači da bi volela da ima još mnogo dece?

Očigledno je da se Kylie neće zadržati na jednom detetu, a već je prethodno izjavljivala da jedva čeka da ih ima još. Kylie je odrasla u velikoj porodici (Kardashiane često poredimo sa dinastijom), a izgleda da se i ona drži tog uzora, jer je u velikom Instagram Liveu sa drugaricom Stassie Karanikolaou otkrila koliko bi dece volela da ima! “Hoću da imam sedmoro dece! Ne sada, ali bih rado imala toliko. Trudnoća ipak nije šala, teško je i ozbiljno, ali svakako to nemam u planu sad” otkrila je Kylie u jednom od pitanja Stassie.

Kylie je inače veliki ljubitelj dece i juče je na Instagramu objavila presladak video svojih nećakinja: “Tako mi nedostaju ovi momenti” napisala je ona u opisu.

View this post on Instagram

missing my little nieces and these moments 🤍

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Instagram Live u kom je Kylie otkrila koliko bi dece volela da ima bio je intrigantan po još mnogim stvarima – ona se u potpunosti opustila pa je otkrila prijateljici pred 160 miliona pratilaca da joj nije problem ako joj partner sve vreme ćuti tokom odnosa, a pošto se čudna pitanja Stassie ni tu nisu zaustavila, Kylie se našalila da joj ne bi bio problem da ode do supermarketa samo u donjem vešu!

Pročitajte još  Tyga - Stimulated

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.