Briše komentare Tinista: Indijska pevačica iskopirala spot Martine Stoessel!

Zvezde se stalno susreću sa optužbama da su kopirali nečiji rad, radilo se tu o par stihova, ritmu pesme ili detalju koji su stavili u spot, ali retko kome se dešava iskopira čitav nečiji rad koji se prethodno pokazao veoma uspešno. Na primer, Aca Lukas je pre skoro dve godine iskopirao pesmu “Mic Drop” BTS-a i predstavio je balkanskoj publici pod nazivom “Veran”, ali mnogo su manje verovatnoće da to bude primećeno na globalnom nivou, pogotovo kada je pesma namenjena za govorno područje našeg regiona, a sve o tome smo pisali ovde, jer se ovog puta radi o drugačijoj krađi.

Naime, 28-godišnja indijska pevačica, britanskog porekla Jasmin Walia predstavlja se kao televizijska voditeljka, tekstopisac, glumica i pevačica i 2016. godine predstavila je svoj prvi singl. Njene pesme se nikada nisu probijale do šire javnosti, ali njena ciljana grupa jeste globalni nivo ili englesko govorno područje, a snimala je i jednom prilikom i na španskom. Međutim, Jasmin je juče predstavila svoj novi singl “Want Some” čiji spot nije prošao ne zapaženo. Zašto? Spot je od prve do poslednje sekunde u potpunosti iskopiran od Tini Stoessel koja je još pre nešto više od dva meseca predstavila singl i spot “Recuerdo” i broji 45 miliona pregleda.

Kostimi, ambijent i koreografija su preslikani, a na jednoj od objava koju su Tinisti predstavili tačno se vidi o čemu je reč, a čak možete pogledati i oba spota i reći nam vaše mišljenje u komentarima. Kada smo kod komentara, Tinisti su obasuli Jasmin negativnim komentarima, aludirajući da se radi o kopiranju uspešnog projekta Tini koja je poznata široj javnosti, međutim, ako odete da pogledate sve te komentare ispod poslednjih objava na Instagramu ove pevačice, nećete ih naći – obrisani su!

Povodom svega, na Twitteru oglasila se i Tinina mama Mariana kojoj je ova čitava situacija takođe smešna, jer je neko u potpunosti iskopirao rad njene ćerke. “Sećam se da je Tini snimila isti…,” napisala je Mariana u Twittu sa linkom koji vodi ka pesmi “Want Some”, a zatim je u narednom podelila link Tinine pesme “Recuerdo” sa komentarom: “Evo ga ORIGINAL”. Sama Tini se još uvek nije oglasila povodom čitave situacije, ali mlada argentinska zvezda ima puno pravo da tuži Jasmin zbog ovoga. Tini se već par puta suočila da je neko kopirao njen rad, ali ne u ovoj meri i to je prolazilo bez sudskih tužbi – da li će Tini ovog puta postupiti drugačije?

Pročitajte još  Neprikosnovena: Tini dobila nagradu za najbolji video i YouTube kanal na španskom!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

3 thoughts on “Briše komentare Tinista: Indijska pevačica iskopirala spot Martine Stoessel!

  1. Voljela bih da je Tinita tuži,nema potrebe da tu i dalje bude iskopiran video,a Tini se prije toga jako potrudila za spot 🙁

  2. Nadam se da će je Tini tužiti. Razumjela bih da je djelić spota, ali čitav spot? Nemam riječi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.