“Živote moj”: Shawn Mendes napisao preslatke reči Camili za rođendan!

Camila Cabello je oličenje svog horoskopskog znaka – ona je jedna prava Riba sa umetničkom dušom i prenaglašenim emocijama, što je čini jednom divnom i toplom osobom punom ljubavi. Pošto se nalazimo u središtu vladavine Riba, Cam je svoj rođendan proslavila juče, a Instagram nije prošao bez objave Shawna Mendesa o tome koliko voli svoju devojku!

“Srećan rođendan najvećoj dobroti, najhrabrijoj, najlepšoj osobi koju sam ikada upoznao. Svakog dana te volim sve više, živote moj” napisao je Shawn. Da sve bude još slađe, reči “živote moj” napisao je ne na engleskom, već na Camilinom maternjem, španskom jeziku. “Mi vida” odnosno “živote moj” česta je fraza da se na španskom izrazi ogromna ljubav prema nekom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Mnogi se pitaju i da li će se Shawn i Camila uskoro veriti, iako su još dosta mladi, a Shawn je već pričao kako bi to jako voleo: “Jako smo mladi ali kad nađeš svoju osobu, svejedno ti je i ne bi da čekaš. Apsolutno vidim nas u toj priči, prosto znam. Ona je moj najbolji prijatelj od 15. godine, ne želim da žurim ali kad znaš da je ona prava, onda stvarno znaš” poručio je pevač tada.

Pročitajte još  Shawn Mendes Serbia

Da podsetimo, Shawn i Camila često imaju i “ispade” na Instagramu kada su njihovi postovi toliko čudni do mere da se fanovima “zgade” – jednom smo imali priliku da vidimo njihov video u kom se ljube na sumanute načine koji su za mnoge i koji nisu gadljivi bili prilično neprijatni, a pevač je na svežijoj slici ljubio stopalo Camili, što je takođe mnogima krajnje čudno. “Ljubim tvoje stopalo jer te volim” napisao je on, da sve bude još čudnije za javnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Nova runda glasanja počinje: Biraj koga želiš da Ryan nacrta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.