U toku je duel Selene i Justina, a Justin trenutno pobeđuje!

Petak je dan za novu muziku, ali on nikad nije bio tako interesantan. Naime, ono što se dogodilo jeste da su i Justin Bieber i Selena Gomez gotovo istovremeno objavili svoje nove pesme i spotove. U ovom interesantnom duelu, Biebs je očekivano trenutno u prednosti!

Sel je svoju pesmu objavila kasno sinoć, a u pitanje je numera “Selfish Love” koja kombinuje engleski i španski jezik, prenosi Daily Mail. Interesantno, Sel na ovoj pesmi sarađuje sa čuvenim DJ Snakeom sa kojim je već radila ranije, a koji upravo sa Justinom ima megahit “Let Me Love You”.

Selena izgleda božanstveno u ovom videu dok priča priču o dvoje zaljubljenih koji jedno drugo čine ljubomornim i to doživljavaju kao igru. DJ Snake pojavljuje samo na kraju videa koji će imati težak zadatak da ponovi ogroman uspeh njihove prethodne saradnje, za pesmu “Taki Taki“.

Kad je reč o Biebsu, on u svom spotu za “Hold On” ima novu ljubav, a u pitanju je glumica Christine Ko. Ovo je teška priča o dvoje očajnih mladih ljudi, jer devojka koju glumi Ko ima rak, i potreban joj je ogroman novac kako bi se izlečila. To njih dovodi u očajnički situaciju, a koja podrazumeva pljačku banke.

Makar u ovo momentu, Selenina pesma ima više pregleda, oko 1,3 miliona, ali joj je za to trebalo pola dana. Sa druge strane, Justin je sakupio skoro milion za samo četiri sata. Nijedno ni drugo doduše nisu tako impresivne brojke, makar kad se setimo BTS-a, BLACKPINK ili Ariane Grande koji su beleželi desetine miliona u istom periodu.

Ipak, sve brojke i dalje govore kako su Justin i Selena i dalje ogromne zvezde, a nama ostaje nada da ćemo ih u skorijoj budućnosti opet videti na našim prostorima. Zdravstvena situacije je nažalost takva da nam se čini kako nema šanse da se to desi u 2021. godini.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “U toku je duel Selene i Justina, a Justin trenutno pobeđuje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.