Kylie Jenner priznala krađu, platila kaznu!

Ko šta radi, Kylie Jenner malo kraducka! Rijaliti zvezda i preduzetnica ponovo je bila na optuženičkoj klupi, a da je kriva, najbolje pokazuje to što je odlučila da plati kaznu. Čitav problema nastao jer ju je jedna kompanija optužila da je zajedno sa svojom sestrom Kendall pokrala dizajn njihove linije donjeg veša.

Da budemo pošteni, sud nikad nije osudio Kylie, ali je kompanija koja ju je tužila odustala od procesa, prenosi Daily Mail. Naime, oni su sudu poslali dokument u kome se navodi, “Molimo vas obratite pažnju na to da je Plaintiff Klauber Brothers, Inc. postigao vansudsko poravnanje sa The Kylie Shop i Kylie Jenner.” Kako se još navodi, Kylie ima 45 dana da plati sumu koja nije navedena.

Ovo je ono što se zove klasično vansudsko poravnanje, a podrazumeva da optužena strana plati određenu količinu novca kako bi se suđenje prekinulo. Na taj način, Kylie je praktično priznala da je pokrala dizajn, a suma koju mora da plati u najgorem slučaju meri se stotinama hiljada dolara.

Interesantno, Kendall Jenner izvukla se iz čitavog procesa, iako je i ona učestvovala u izradi spomenutog donjeg veša. Međutim, kako je linija registrovana na firmu Kylie Jenner, to objašnjava situaciju. Plus, od Kylie koja je teška milijardu dolara mnogo je lakše izvući novac nego od njene sestre koja vredi 50 puta manje!

Pročitajte još  „Oseća se dobro ali njeno telo se menja“: Kylie Jenner uzbuđena zbog bebe, ali ne želi da je fotografišu!

Ipak, sestre su u prošlosti radile još gluplje stvari! One su 2017. godine izbacile liniju majica na kojoj su se nalazile neke ikone muzičke industrije, ali je problem bio u tome što one nisu dobile prava da koriste njihove fotografije. Nakon što su stigle pretnje tužbom, one su brzo uklonjene, ali niko nije bilo jasno kako su one mogle i da pomisle da će im ovo proći tek tako! No, bez obzira na sve, one definitivno znaju kako da prave novac.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.