Kylie Jenner: Pozajmljujem gaće od Kendall ali ne bismo nikad bile drugarice da nismo sestre!

Kylie Jenner nastavlja da promoviše svoj rijaliti “Life of Kylie” a u novom trejleru za seriju ona je senzacionalno ispričala da se sa Kendall druži samo zato što joj je ona sestra!

“Kendall i ja, mislim da ne bismo bile prijateljice da nismo sestre”, priča ona ali zatim ipak dodaje da su one toliko bliske da jedna drugoj pozajmljuju donji veš. “Odem kod nje i kažem joj, ‘Kendall, treba mi donji deo trenerke da bih otišla kući a ona mi da najgori par gaća i trenerku koju ste ikad videli. Sve je tako loše, staro i malo. Onda joj odgovorim, ‘Baš si zla’.”

Sa druge strane, Kendall je nedavno ispričala da ćete je najlakše iznervirati ako joj kažete da je ljubomorna na Kylie. “Mrzim dramu! Nikad nisam pravila probleme osim što sam plakala kad mi nisu dali da jašem konje. Kad je reč o ljubomori, nikad nisam bila takva, čak ni prema Kylie. Kad ljudi pokazuju ljubomoru prema meni, ja ih otpišem i krenem dalje!”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ludilo u najavi: Cara i Kendall dobijaju sopstveni rijaliti šou?

2 thoughts on “Kylie Jenner: Pozajmljujem gaće od Kendall ali ne bismo nikad bile drugarice da nismo sestre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.