Opet lažu i manipulišu: Kim Kardashian uopšte nije milijarderka!

Čini se da je Kardahsian-Jennerima ovih dana najbitnije na svetu da su milijarderi, iako već imaju više novca od svih megazvezda koje volite. Iako smo vam pre svega dva dana preneli da je Kim Kardashian zvanično postala teška milijardu dolara, čime se sav srećan pohvalio njen suprug Kanye West na Twitteru, izgleda da je i Kanye lagao, jer Forbes prenosi da Kim uopšte nije milijarderka i da ta vest nema smisla.

Da podsetimo, Kanye West je leteo od sreće ovih dana što je njegova supruga zvanično postala milijarder zahvaljujući kompaniji KKW Beauty, pa se time i pohvalio na Twitteru rečima da je “Bog pogledao njegovu familiju”, ali kao što su priče da je Kylie Jenner milijarderka sve vreme bile lažne, Forbes je otkrio i da starija sestra takođe laže da poseduje toliki novac. Dok je Kylie ova priča lako prolazila već jako dugo, Kim je otkrivena za samo dva dana.

Doduše, moramo da naglasimo da će Kim svakako uskoro biti milijarderka, jer je dobila 200 miliona od kompanije Coty kojoj je prodala jedan procenat KKW Beauty. Ona je trenutno teška oko 900 miliona, dok je njena mlađa sestra Kylie dostigla u proseku oko 950 miliona dolara.

Da sve bude još smešnije, porodica Kardashian-Jenner ovih dana kao da namerno daje povod javnosti da joj se podsmevamo! Dok su u centru pažnje zbog laži o svojim finansijama, zbog Kanyeovog bizarnog tvita i Khloeinog povratka Tristanu Thompsonu i drugim sitnicana, Kim je na Twitter došla da se hvali time koliko konja poseduje. “Ne sada, Kim, pobogu” urnebesni su odgovori koje možete videti na njenoj objavi, a mnogi sugerišu i na to da Kim troši enorman novac na konje, dok bi time mogla da nahrani porodice koje umiru od gladi.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Kylie Jenner pokazala svoj ogroman ožiljak!

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

3 thoughts on “Opet lažu i manipulišu: Kim Kardashian uopšte nije milijarderka!

  1. Šta one uopšte imaju od toga da neko misli da su milijarderke? Vredi biti milijarder, ali šta imaš od toga ako ljudi misle da jesi, a nisi…

    1. Ionako vec imaju milione, ne shvatam potrebu za pretvaranjem da su milijarderi…

  2. Nije hejt ali hajde da da se ne lažemo niko iz kardashian-jenner porodice nije milijalder

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.