Dok Kylie gubi status: Kim Kardashian postala milijarderka!

Za Kardashian-Jennere novac i status su jako važne stvari, a iako je količina novca koju imaju ogromna, čini se da bi svi oni najradije bili milijarderi takođe i zbog moći koju ta cifra donosi. Kylie je nedavno optužena da je lagala da je milijarderka, tako da smo svi praktično bili obmanuti pričama da je ona najmlađa milijarderka – čak se prašina dizala i oko toga ko je zaslužan za toliki novac. Ipak, ovu priču će očigledno “zataškati” najnovije vesti, da je njena sestra Kim Kardashian od sada zaista milijarder!

Prvi koji je čestitao Kim na ovom uspehu je svakako njen muž Kanye West: “Ponosan na svoju prelepu ženu Kim Kardashian West što je zvanično postala milijarderka. Prošla si kroz najluđe oluje i Bog sada sija nad tobom i našom porodicom” napisao je Kanye očigledno dirnut cifrom koju Kim od sad poseduje. Uz poruku, on je objavio i fotku lavande i povrća.

Ove vesti dolaze nakon vesti da će deo svoje kompanije KKW Beauty prodati firmi Coty, koja već poseduje 51% firme njene sestre, Kylie Jenner, ali obe sestre će i dalje imati prilično mnogo prostora da budu kreativne i izbacuju šta god žele od šminke, kozmetike i proizvoda kakve imaju u planu.

Pročitajte još  Selena zavodi: Napućila usne kao Kim Kardashian! (VIDEO)

Ipak, Kim trenutno ide mnogo bolje nego Kylie, jer kako prenose mediji, Kylie je izgubila i status prvog mesta na Instagramu po zaradi, jer je trenutno prvi Dwayne Johnson koji je uspeo da zaradu podigne za 15 procenata. Kylie više ne ide kao što joj je išlo nekada!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kim Kardahsian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.