Jordyn Woods želi Kylie nazad u svom životu!

Jordyn Woods, pet meseci nakon skandala sa Kardashian porodicom i Khloenim bivšim mužem Tristanom Thompsonom, dala je intervju za britanski Cosmopolitan magazin, u kome je otkrila da je zaista voljna da načini korak ka pomirenju sa svojom bivšom najboljom drugaricom, Kylie Jenner.

U intervjuu koji je dala za novi broj Cosmopolitan magazina, koji će u prodaji biti od 1. avgusta, Jordyn je izjavila da želi da popravi odnose sa Kylie i njenom porodicom “Volim je. Ona je moja prijateljica. Nadam se da će jednog dana sve da dođe na svoje mesto i da ćemo moći da rastemo i gradimo naše veze sa našim porodicama i Bogom i da ćemo biti jače i srećnije”.

Svađa Kardashian/Jenner klana i Jordyn je izbila u februaru, kada je navodno Jordyn poljubila tadašnjeg muža Khloe Kardashian, Tristana Thompsona. Jordyn tvrdi da je on poljubio nju, i da između njih dvoje nikad nije bilo ništa više od toga. Kylie je nedavno otpratila Jordyn sa Instagrama, a šta je povod za to, skoro pet meseci nakon skandala, još ne znamo.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Fanovi grdili kulinarske sposobnosti Hailey Bieber i Kendall Jenner

2 thoughts on “Jordyn Woods želi Kylie nazad u svom životu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.