Kraj glasanja: MMeri su najbolji fandom godine u regionu!

Kraj glasanja: MMeri su najbolji fandom godine u regionu!

Četvrti Famoza Fandom Awards završen je danas u 18h glasanjem za najvažniju kategoriju, fandom godine, a pobeda odlazi u ruke MMera koji iza sebe imaju zaista neverovatnu godinu! Oni su trijumf ostvarili sa čak 1403 glasa za 48 časova, ispred BTS Army koji su ih sakupili 1244, odnosno Tinista i Selenatora.

MMerima je ovo prvi put da su postali fandom godine, ali i prvi put kako su bili nominovani u ovoj kategoriji! Oni su i finalu imali veliku prednost od starta koju je Army lagano sustizao, ali očigledno ne dovoljno brzo da bih skinuli sa trona. Nama su oba fandoma brojem glasova još jednom potvrdili svoju snagu, mada moramo pohvaliti i Tiniste i Selenatore koji su nas prijatno iznenadili!

Ovo je definitivno bila godina porodice Gunnarsen – MMeri su tako pobedili u svim kategorijama u kojima su bili nominovani, pa ovu godinu završavaju sa četiri trofeja – za najbolji fandom, najbolju fan akciju, najveći fan uspeh i fandom koji je najviše porastao. I peta nagrada, ona za najbolji novi fandom ide u istu porodicu, s obzirom da je u toj kategoriji pobedila eMMa, odnosno njeni Emmatori, što doduše još uvek nije zvaničan naziv fandoma! Nadamo se da vam je ovo glasanje prethodnih nedelja bilo zanimljivo, a čini nam se da smo postigli glavni cilj, a to je priča o svim uspesima fandoma, a kojih je zaista bilo podosta u prethodnih godinu dana!

Autor: Famoza.net

Foto: Milica Jovanović

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “Kraj glasanja: MMeri su najbolji fandom godine u regionu!

  1. Zar nije najbolja fan akcija i naj fan uspjeh isto? Valjda umjesto najbolja fan akcija treba najbolji novi fandom😊😊

    1. Nije isto 😀 Najveća fan akcija je nešto za šta je fandom isključivo zaslužan, a fan uspeh je nešto što je u korist fandoma, ali nije nužno samo zasluga fandoma. A imamo već kategoriju za najbolji novi fandom.

  2. I sta sad oni su u svemu prvi i vi cete ih i sledece godine staviti da se takmice?! To nije pravedno dragi mojiii

  3. Bila sam u pravu, MM su svuda pobedili! Cestitam im, ali jos uvek stojim iza toga da ovo nije fer za ostale fandome!

      1. Vec sam komentarisala o tome, dobijaju previse paznje, i BUKVALNO svuda su pobedili. A to je samo zato sto su bili kod nas 2 puta i fandom im se "povecao". Ja ne zelim da hejtujem, samo kazem sta mislim 🙂

  4. HA PA MMERI U SVEMU PRVI!!GDJE GOD ODES CUJE SE:MM SU NAJ,MMERI SU BOLJI OD SVIH BLA BLA!mi ostali nemamo sanse…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.