Predstavljanje kandidata za fandom godine: Mendes Army

Famoza i ove godine organizuje svoj Fandom Awards, odnosno proglašenje najboljih fandoma u nekoliko kategorija. Ona glavna je “Fandom godine”, a sada vam iz dana u dan predstavljamo i nominacije za ovu kategoriju pred glasanje koje počinje sledeće nedelje. Nakon Arianatora, danas predstavljamo i Mendes Army!

Shawn Mendes u prethodne dve godine izrastao je u pravu veliku zvezdu koja puni arene širom sveta, a veoma je vidljiv i veliki rast njegove popularnosti u našem regionu. Shawn je prošle godine i pobedio na našoj koncertnoj anketi, a i ove godine imao je odličan plasman. Pritom, primećujemo i sve više grupa na Instagramu koje su mu posvećene.

Najveći uspeh Mendes Army po nama je upravo to što je fandom nastavio da raste. Doći do Shawna i generalno bilo koje zvezde iz Amerike je veoma, veoma teško, a nažalost, za sad nema ni previše mogućnosti da nas on poseti. Ipak, Mendes Army ne odustaje, a nećemo odustati ni mi od njih!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Prijateljsko vređanje: Kako izgleda kad se Shawn Mendes upusti u rep duel sa slavnim NFL igračem?

7 thoughts on “Predstavljanje kandidata za fandom godine: Mendes Army

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.