Famoza Fandom Awards: MMeri su fandom koji je najviše porastao, eMMatori su najbolji novi fandom!

Porodica Gunnarsen nastavlja da dominira Famoza Fandom Awardsu, pa nakon najbolje fandom akcije godine, što je okupljanje MMera, sad u njihove ruke idu i priznanja za najbolji novi fandom, i fandom koji je najviše porastao u toku 2018. godine! Kako se čini, pobednici su bili odavno poznati!

Kad je reč o najboljem novom fandomu, eMMatori (što im još uvek nije zvaničan naziv!) su izdominirali sa 3741 glasom, a odlično su prošli i BLINKS, fanovi k-pop sastava BLACKPINK koji su završili drugi, sa 1284 glasa. Bambinos (Bars and Melody) i Limelights (Why Don’t We) osvojili su treće i četvrto mesto, i jedni i drugi sa po više od 600 glasova!

Kad je reč o izboru za fandom koji je najviše porastao u 2018. godini, najveća borba je trebalo da bude izmeđ MMera i BTS Army. Međutim, podrška Marcusa i Martinusa uslovila je da MMeri brzo steknu ogromnu prednost i pobede sa čak 4420 glasova, dok je Army stao na 1740. Ostali fandomi dobili su daleko manje, pa je jedina vredna pomena Ariana Grande sa 549 glasova. Kompletne rezultate oba glasanja možete videti ovde

Čestitamo Mmerima i eMMatorima, i najavljeno i dva poslednja glasanja koja su i najinteresantnija, ona za fandom godine i najveći fandom uspeh godine. Oba počinju danas (subota) u 13.30h!

Autor: Famoza.net

Foto: Milica Jovanović

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marcus & Martinus i Jason Derulo se ne vraćaju u Češku!

3 thoughts on “Famoza Fandom Awards: MMeri su fandom koji je najviše porastao, eMMatori su najbolji novi fandom!

  1. Famozo, Marcus i Martinus su objavili story sa Famous Fandom Awards! Čestitam! ❤😍

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.