Kompletna Ariana Grande H&M kolekcija u Srbiji od 1. avgusta!

Arianatori u Srbiji imaju veliki razlog za zadovoljstvo jer će od 1. avgusta u prodavnicama H&M moći da pronađu sve predmete iz nove Ariane Grande kolekcije! U okviru nje nalazi se preko 30 proizvoda, koji obuhvataju sve od dukseva sa kapuljačom i majica, do rančeve i sitnica kao što su maske za telefon ili šnale.

 “Ova specijana Ariana Grande kolekcija ima sve što jedan pravi obožavalac treba da ima – duks sa kapuljačom sa likom pevačice, majice i ključne modne dodatke poput šnale na kojoj piše “thank u, next”. Raditi na dizajnu kolekcije bilo je jako zabavno, sa svim tim komadima prikladnim za svakog ko oseća Arianu u svom srcu”, kaže Emili Bjorkehajm, glavna dizajnerka za Divided koncept u H&M-u.

Verovatno imate još pitanja, ali to je ono što znamo za sad. Kakvo je stanju drugim zemljama regiona ne znamo, ali u svim gde H&M lanac zvanično postoji, trebalo bi da je slična situacija! Iako će se Famoza potruditi da iz svog skromnog budžeta izdvoji nešto novca i kupi ponešto da vam pokloni, mi svakako savetujemo da štedite novac!

Autor: Famoza.net 

Foto: H&M

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Treba mi još vremena": Ariana Grande odložila objavljivanje datuma svoje turneje!

15 thoughts on “Kompletna Ariana Grande H&M kolekcija u Srbiji od 1. avgusta!

  1. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍#ARI4EVER

    1. Samo za muškarce, sigurno ne. Možda ima nešto što je za oba pola. Dukseve i majice valjda svi mogu da nose.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.