Roker vređao Justina Biebera, Hailey mu uzvratila na pravi način!

Justin Bieber i dalje ne uživa preveliko poštovanje među rok zajednicom, a to ume da zaboli. Biebs je tako ljubitelj grupe Tool, ali sad ima gorak ukus u ustima nakon što ga je pevač ove grupe Maynard James zbog toga uvredio na društvenim mrežama, pokazavši popriličnu nezrelost, zbog čega mu se obratila i Hailey Baldwin.

Naime, Maynard je na svom Twitteru objavio vest o tome kako je Justin Bieber fan njegove grupe, a sve je prokomentarisao heštegom #bummer što možemo prevesti kao “šteta” ili “razočarenje”. Interesantno, Hailey je to spazila tek sinoć, nakon tri dana ali je muzičaru skrenula pažnju da je on uradio nešto zbog čega bi trebalo da se stidi.

“On je samo rekao da voli vašu muziku”, piše Hailey. “On je odrastao uz vašu muziku. Mora da si nesrećan kad želiš da ljude učiniš malim i kad pokazuju divljenje prema tebi. Uradio si nešto nezrelo što baš povređuje. Nadam se da si našao sigurnost u sebe. Na mnogo si tužnom mestu.” Interesantno, čak su i fanovi grupe stali uz Hailey, pa komentarišu, “Justinu ne treba da je krivo, jer ovaj čovek mrzi i svoje fanove” ili, “Siroti momak ne može da sluša ni dobru grupu, a da ga zbog toga ne vređaju.”

Pročitajte još  Biebs šokirao svet: Belieberi gotovo je, više se ne slikam sa vama!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.