Ko je mrzeo Arianu? Najinteresantnije činjenice o „Victoriousu“

Emisija „Victorious koja se godinama emitovala na tv kanalu Nickelodeon, izrodila je neke od najpoznatijih zvezda današnjice, na čelu sa Arianom Grande, koja je danas jedna od najpopularnijih pevačica na svetu. Ni Elizabeth Gillies ne ide loše dok radi na popularnoj seriji „Dynasty“ koja izlazi na Netflixu već dve godine, a tu i tamo se u nekom filmu pojavi i Victoria Justice kao i drugi glumci iz serije. Za vas imamo interesantne činjenice o ovoj seriji koja je obeležila današnje generacije.

Victoria Justice u uvodnoj špici zaista zamalo ispušta mikrofon (scena nije odglumljena)

Svi znamo da u čuvenoj uvodnoj špici Victoria Justice zamalo ispušta zlatni mikrofon koji je odnekud bačen na nju. Kreator serije, Dan Schneider, zaista je nameravao da se mikrofon na nju baci od strane jednog od kamermana, međutim u jednoj od scena Victoria stvarno nije stigla da ga uhvati i tako je nastala ova smešna scena.

Mnogo scena je snimano napolju, jer se Hollywood znak video ispred zgrade studija

Mnoge scene iz serije snimljene su ispred studija, jer su imali sreće da je lokacija bila takva da se ispred studija vidi Hollywood znak, koji je idealan kao deo scenografije za ovakvu seriju.

Uloge iz serije bile su namerno loše napisane, a pisci su se pritom ludo zabavljali

Ne, ne mislimo na prave likove u seriji 🙂 Misli se na likove koje su Trina i Robbie morali da tumače u predstavi za koju su išli na audiciju. Pisci su namerno napisali loše dijaloge jer su želeli da pristupe tome s neke druge strane, a u isto vreme su se jako zabavljali. Schneider kaže da mu je omiljeni jadan dijalog bio „Ja sam takođe žena…koja te voli“.

Nakon što je reč „Butternut“ jednom upotrebljena u seriji, svi iza scene su je koristili

Ukoliko ste pomno pratili „Victorious“, znate da je u epizodi „Stage Fight“ reč „Butternut“ korišćena kao reč koja prekida scene nasilja u glumi kada glumcima postaje neprijatno da ih rade. Nakon što je ta epizoda snimljena, svi glumci i osoblje koje je radilo na seriji počeli su da koriste tu reč kada žele da drugi znaju da su isfrustrirani ili da su se uspaničili.

Pročitajte još  I Ariana odregovala: Billie Eilish kaže da Ariana Grande zaslužuje sve njene Grammy nagrade!

U sceni u kojoj je Jade pogođena štapom Liz Gillies nije imala duplera

U istoj toj epizodi, „Stage Fight“ dešava se scena u kojoj Tori udari Jade štapom. Sve to deluje jako realno, međutim Elizabeth Gillies je bila na visini zadatka i uspela je u dogovoru sa stručnjacima da napravi kao da je zaista pogođena, bez bilo kakve duplerke. Scheider kaže da je u jednom trenutku pomislio da je ona zaista povređena!

Neko iz ekipe je maltretirao Arianu!

Ariana Grande je prilikom jednog intervjua izjavila da ju je jedna osoba na setu otvoreno mrzela. „Radila sam sa nekim ko mi je rekao da me je oduvek mrzeo. Ali iz nekog razloga, uvek sam se osećala kao da mi je potrebno njeno prihvatanje. Tako da sam počela da menjam sebe da bih se dopala njoj. To me je nateralo da prestanem da budem druželjubiva i otvorena. Bila sam jako nesrećna“. Ljudi sumnjaju da je govorila upravo o Victoriji Justice, sa kojom je godinama u nedefinisanim odnosima.

Dan Schneider ne voli konjske repove, napravio samo jedan izuzetak

Kreator serije kaže da na njegovim snimanjima konjski repovi nisu bili dozvoljeni, ali da je napravio jedan jedini izuzetak kada je uz scenu u kojoj je Victoria Justice glumila više išao konjski rep, uz ono što je ona u tom trenutku radila.

Pročitajte još  Glasajte odmah: Kompletna lista MTV VMAs nominacija je stigla, dominiraju Ari i Tay!

Nickelodeon je, pored ogromnog uspeha, seriju ograničio na 60 epizoda

Svi glumci i članovi osoblja želeli su da se ova serija nastavi na preko 60 epizoda, međutim, pošto je to prosečno trajanje svih Nickelodeonovih serija, ni „Victorious“ nije smeo da napravi više od tog broja.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Latest posts by Tijana Minić (see all)

Pročitajte još  James Charles: Sramota me je šta sam uradio Ariani Grande!

2 thoughts on “Ko je mrzeo Arianu? Najinteresantnije činjenice o „Victoriousu“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.