Skaču šanse za povratak 1D ove godine, oglasio se Niall Horan!

Iako su sad svi momci iz 1D započeli solo karijere pa izbacuju albume kao na traci, glasine da će oni uskoro najaviti da se okupljaju su sve jače! Za javnost to predstavlja iznenađenje, a Niall Horan ponovo je govorio na tu temu uoči Brit Awardsa, objasnivši situaciju za Mirror.

Upitan direktno da li će se 1D vratiti, Niall je odgovorio, “Istina je da ne znamo. Nismo ni pričali o tome, a ako budemo pričali, znaćete”. Prošlog meseca, Louis je nagovestio povratak, a Niall je i to prokomentarisao. “On je verovatno rekao nešto što je istrgnuto iz konteksta. Stalno nas pitaju o tome, toliko da jednostavno morate nešto da smislite na licu mesta”, kaže mladi Irac. Inače, Louis je gostujući u jednoj emisiji rekao da bi bilo glupo da se oni ne vrate, kao i da je i po njegovom mišljenju pauza trebalo da traje godinu dana.

Interesantno je da kladionice i dalje jako veruju u povratak momaka, toliko da daju čak 50% šanse da će oni do kraja ove godine makar najaviti da se ponovo okupljaju, odnosno da bi 2021. išli na novu turneju, sa ili bez albuma. Kako se navodi, veliki broj ljudi već uplaćuje novac na takvu mogućnost, iako se i nama čini da to neće biti lako. Sva četvorica momaka idu na turneje ove godine, Niall i Harry već izbacuju druge albume, a i Louis najavljuje da radi na svom novom projektu. Po strani ostaje Zayn koji i dalje ima strašnih psihičkih problema zbog kojih nije u stanju da nastupa, a retko ga viđamo čak i na muzičkim ceremonijama. Nezavisno od toga, ostatku grupe on ne nedostaje, a sudeći po ranijim izjavama Louisa Tomlinsona, on prvi je protiv njegovog povratka i veruje da posle svega što je pričao, više nema mesta za njega.

Pročitajte još  Najbolji momci na svetu: 1D upoznali svoje hrabre Directionerke! (video)

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.