Otkrivamo: Koliko vredi Victoria Justice?!

Kroz čuvenu seriju u kojoj je glumila Ariana Grande, “Victorious”, upoznali smo i tadašnju zvezdu serije, glumicu i pevačicu Victoriu Justice (za koju se spekuliše da nije u najboljim odnosima sa popularnom pevačicom), koja se predstavila javnosti još 2005. godine kroz seriju “Zoey 101”, a njeno emitovanje završeno je tri godine kasnije, odnosno 2008. godine. Dve godine kasnije, 2010. Victoria je dobila glavnu ulogu u Nickleodeonovoj seriji “Victorious” koja ju je vinula u zvezde, a omogućila joj je i da ostvari pristojnu imovinu u svom vlasništvu, pa ćemo mi sada da otkrijemo šta to Vic poseduje i kolika je njena vrednost!

Victoria i njena porodica su se preselili u Los Anđeles 2003. godine, a to je bilo samo dve godine radnije pre nego što je ona dobila ulogu u “Zoey 101” 2005. godine, gde je tumačila lik Lole Martinez, studentkinju i glumicu. Victorijina prednost je zapravo što ona zna i da glumi i peva, što joj je doprinelo da snima pesme za Nickelodeonov televizijski mjuzikl “Spectacular!”, kao i pesme za već spomenuti “Victorious”. Tri godine kasnije, odnosno 2013. godine kada je završeno sa “Victoriousom”, Vic se nije značajnije pojavljivala u javnosti sa nekim većim ulogama, osim na primer u epizodi serije “American Housewife” 2018. godine. Međutim, to ne znači da je Vic sada besposlena.

Glumica je posvećena humanitarnom radu godinama, o čemu svedoči podrška koju pruža Ujedinjenim Nacijama, a ne treba ni izostaviti da je uradila dosta za njihovu Girl Up kampanju, koja je posvećena zemljama u razvoju, a Vic je tom prilikom išla na humanitarnu turneju 2010. godine. Popularni sajt Celebrity Net Work koji se bavi imovinom koju zvezde poseduju, otkriva da Victoria ima skromnih 10 miliona dolara koje je zaradila kroz rad u gore navedenim ulogama, a kako su izračunali glumica je zarađivala oko 50.000 dolara po epizodi kada je u pitanju serija “Zoey 101”, dok je njena plata u “Victoriousu” bila slična, ako ne i viša. Poznato je i da su Ariana i ostatak “Victorious” ekipe razmatrali još jednu sezonu, što bi bez sumnje dobro došlo i Victoriji da se ponovo vine u veće glumačke zvezde.

Pročitajte još  Zašto Ariana Grande i Victoria Justice nisu drugarice?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Otkrivamo: Koliko vredi Victoria Justice?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.