Kendall i Kylie Jenner pripite otkrile kakve su u vezama!

Kendall i Kylie Jenner su postavile Tik Tok video na Dan zahvalnosti u kojemu su radile izazov ovo ili ono, a od mnogih zabavnih opcija u izazovu su otkrile i njihovu preferenciju dečkiju! Dok je Kylie sramežljivo izabrala repere što nas ne čudi jer s jednim od njih, Travisom Scottom ima i kćer Stormi, Kendall je pak išla na stranu košarkaša s kojima je i prethodno povezivana od kojih su neki i NBA igrači Ben Simmons i Devin Booker.

@kyliejenner

i’m still a supermodel on the inside

♬ original sound – Alexandra Karadimas

Kada su birale opciju supermodela ili Instagram modela, obje su pohrlile na stranu super modela, pa je Kendall, koja je profesionalni model u šali gurnula Kylie na stranu Instagram modela. Kylie je jedna od najpraćenijih osoba na Instagramu pa joj i titula Instagram modela zaista pripada. Ipak, Kylie je u videu u šali napisala „ja sam i dalje supermodel iznutra“.

U drugim zabavnim kategorijama sestre su otkrile koja preferira izlaziti, a koja ostati doma, na što su se obje složile da preferiraju ostati doma, ali se Kylie u posljednjem trenutku predomislila i odlučila za izlaske! Kylie se odlučila za opciju maminog najdražeg djeteta, dok je Kendal izabrala opciju najdražeg djeteta Caitlyn Jenner, njihovog biološkog oca. Kylie je uz to otkrila da je pomalo razmažena za razliku od Kendall koja tvrdi kako joj ne treba puno pažnje.

Pročitajte još  Neprepoznatljiva: Kylie Jenner objavila svoje stare slike pre operacija!

Kylie je inzistirala da je smiješna dok je pijana, ali ju je Kendall zaigrano povukla sa sobom na stranu kaotičnih pijanih osoba. U samom Tik Tok videu sestre djeluju kao da se dobro zabavljaju, a to nije promaklo ni njihovoj starijoj sestri Kim Kardashian koja je podijelila video na svojem twitteru uz komentar „Preslatke su!“.

Djeluje da su Kendall i Kylie ponovno u dobrim odnosima. Podsjetimo, sestre su bile u velikoj svađi u Palm Springsu u svojem showu „Keeping up with the Kardashians“ nakon kojeg nisu razgovarale više od mjesec dana! 

Autor: Famoza.net/Marina Gradac

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.