Demi promovisala neubijanje ćurki, pa je ispekla i pojela!

Demi Lovato naišla je na oštre osude, jer je učinila nešto krajnje licemerno! Naime, pevačica je prvo promovisala jednu organizaciju koja promoviše to da se ćurke ne ubijaju za praznike, a onda je to ipak učinila i pohvalila se na internetu!

Naime, ovog četvrtka u Americi se proslavljao Dan zahvalnosti, a za taj praznik tradicionalno se jede ćurka. Iako u tome nema ničeg lošeg samo po sebi, problem je što celokupnu javnost nervira licemerje koje je pokazala Demi! Naime, ona je pre samo 20 dana posetila jednu organizaciju koja se bavi upravo spasavanjem životinja, prenosi Daily Mail.

U njihov objavi na Facebooku, vidimo nasmejanu Demiku kako mazi ćurku, a sve prati komentar, “Ćurke su tako uzbuđene što su upoznale Demi Lovato u našoj organizaciji! Hvala ti što si nas posetila Demi, volimo te!” U nastavku poruke, ljudi se mole da doniraju novac kako bi bilo dovoljno sredstava da se brine o ovoj ćurki, ali i brojnim drugim životinjama.

Nakon toga, i sama Demi se oglasila na svom Instagramu serijom fotki, gde je napisala, “Provela sam dana na farmi koja se bavi spasavanjem domaćih životinja kao što su krave, krave, ovce, prasići, magarci ili ćurke – svi su oni spašeni od surovosti. Za mene je najlepše bilo što sam se mazila sa ćurkom po imenom Sandy. Ove životinje su morale da nauče da ponovo veruju ljudima.”

Pročitajte još  Oštre reči: Bebe Rexha stala na stranu Demi Lovato!

Manje od tri nedelje kasnije, Demi je na svom Instagram Storyju objavila fotku pečene ćurke koju je očigledna smazala, a sve prati poruka, “Zahvalna sam za tebe.” Svi ovaj njen potez proglašavaju za “krindž” godine, jer je neverovatno da je ona spojila ove dve krajnosti i još se time pohvalila. Čitava situacija je i tužna i smešna, što je najbolje predstavio jedan korisnik Twittera.

Demi posle slikanja sa ćurkom: Mogu li da je ponesem kući?

Rukovodstvo farme: Aaaa, ona hoće da ima jednu ćurku kao ljubimca

Rukovodstvo farme kasnije gleda Demin Story.

Čini nam se da su Demi posle svega vrata organizacija koje brinu o životinjama definitivno zatvorena!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi Lovato: Jedva čekam Selenin novi album!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.