“Jedva čekam”: Tini zakazala dejt za 5. decembar!

Decembar će biti veoma uzbudljiv za Tini Stoessel. I pored pandemije koja hara, pevačicu očekuju mnoge lepe stvari, a što uključuje promociju njene nove muzike, ali i gostovanje na koncertu svog idola! Naime, Tini će 5. decembra nastupiti u šou koji organizuje Alejandro Sanz.

Naravno, Tini i Alejandro nedavno su objavili duet “Un beso en Madrid”, što je samo učvrstilo njihovo prijateljstvo. Dokaz za to je činjenica da će ona biti specijalna gošća na virtuelnom koncertu 5. decembra, a naravno da se time ubrzo pohvalila na društvenim mrežama!

Tini je pokazala svoje emocije rečima, “Kakva pobeda, hvala ti Alejandro! Ne mogu da dočekam”. Osetivši da to nije dosta, ona je kasnije dodala, “Hvala ti Alejandro za pozivnicu. Kako je uzbudljivo pevati po prvi put u tvom šou ‘Un beso en Madrid’, zajedno 5. decembra.” Biće ovo sjajna prilika za Tini da opet radi sa svojim idolom, ali i da se predstavi još široj publici!

Naravno, još uzbudljivije za Tini je što njen album “Tini Tini Tini” izlazi 3. decembra, a naši Tinisti već spremaju akcije kako bi je vinuli na vrhove lista u regionu. Ukoliko podržavate Tini, eto prilike i da se vi uključite u čitavu stvar i pomognete da se na nju više obrati pažnja.

Pročitajte još  Martina Stoessel: Posle "Violette" teško je započeti nešto novo!

Iako su nam koncerti i turneje daleko, činjenica da je u našem regionu sad aktivan Spotify kao i druge muzičke mreže, pomaže da konačno budemo vidljiviji. Iako to nije nikakva garancija da će Tini doći jednog dana, vredi promovisati ono što volite! Martina u ovim momentima ni ne može da razmišlja o nastupima, ali upravo to fandomu daje dovoljno vremena da se organizuje i pokuša nešto da uradi!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.