“Hejterko!”:Kako to izgleda kad se Kendall i Kylie posvađaju? (video)

Sestre Kardashian i Jenner neretko ulaze u sukobe, a ovog puta u centru pažnje su Kylie i Kendall! Kako izgleda kad se sestre pokače, mogli smo da vidimo u novoj epizodi šoua “Keeping Up With the Kardashians”. Ipak, u ovom slučaju sve se nije završilo krvarenjem.

Kendall i Kylie inače se često svađaju oko odeće, a ko prati njihov rijaliti, to dobro zna, piše People. U epizodi koja se emituje večeras, tenzije su ponovo porasle, na radost prisutne snimateljske ekipe koja je sve lepo zabeležila! Čitava stvar dešavala se prilikom odlaska porodice u Palm Springs, ali problem je nastao kad su njih dve shvatile da nemaju veliki izbor odeće.

“Kad god smo u Palm Springsu, ostajemo kod kuće”, priča Kendall. “Ne napuštamo je i kuliramo. Zato i ne razmišljam da ponesem nešto za izlazak – mislila sam da opet nećemo ići nigde. Osećam kako nemam šta da obučem, ali mi je Kourtney rekla da uzmem nešto njeno.”

Međutim, kad je ona pronašla jednu lepu braon haljinu, nastao je problem jer Kylie kaže da ju je ona prva videla!! “Ja sam htela tu, ali onda je Kylie došla a njoj se svi klanjaju i ona nosi šta god hoće”, kuka Kendall Kourtney. “Ja sam prva to htela. Meni su prva ponudila tu odeću. Zato mi je krivo. Svi izgledaju kao da idu u provod, samo ja delujem kao da idem na ručak!”

Pročitajte još  Vi pomerate kameru: Novi video Kendall Jenner dozvoljava da zavirimo u svaki kutak njenog ormara!

U međuvremenu, Kylie koja je već ćapila haljinu šepuri se u njoj u kuhinji i dobacuje Kendall, “Izgledaš slatko”. Kad Kendall to doživi kao provokaciju, Kylie joj dobacuje, “Kendall! O, pa ti kao više zaslužuješ ovu odeću”, a Kendall se dere, “Pa bila je namenjena meni!”. Kylie ne odustaje dužna pa joj uzvraća sa, “Štagod, ti si hejter, nećeš mi uništiti noć! Meni će biti super”, a Kendall joj poručuje, “Uništila si mi veče, mogu da radim šta god hoću!”

Pogledajte kako to izgleda!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on ““Hejterko!”:Kako to izgleda kad se Kendall i Kylie posvađaju? (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.