Katy Perry progovorila o odnosu sa Taylor Swift: Nećemo se izbegavati na dodelama nagrada, grlićemo se!

Katy Perry i Taylor Swift su predugo bile u sukobu, i iako njihov sukob zaista nije trebalo da izazove tako napornu i dugačku svađu, njima dvema je bilo potrebno nekoliko godina da ponovo pokažu znake prijateljstva, a kao što nam se i činilo, Katy je ta koja je odlučila da sve preseče i pošalje Tay izvinjenje pismom i poklonom!

Katy je konačno progovorila o velikom pomirenju, priznajući da je ona ta koja je zaslužna za ponovno prijateljstvo! „Kada sam skupila hrabrost, samo joj prišla i rekla: ’Prošlo je previše vremena, mislim da smo obe malo porasle, želela sam da ti kažem da mi je žao i da sam zaista tu za tebe, nadam se da možemo biti prijateljice’. Bukvalno sam joj poslala maslinovu granu i pismo u kom se izvinjavam“ ispričala je Katy, pritom aludirajući na „maslinovu granu“ kao na simbol pobede i mira.

Katy obećava i da se ona i Tay neće izbegavati u budućnosti na dodelama nagrada i drugim događajima! „Možemo verovati jedna drugoj, viđaćemo se na raznim događajima vezanim za muziku i nećemo se izbegavati, zagrlićemo se. Divno je što smo obe imale priliku da se promenimo, nadam se i da će drugi naučiti iz našeg primera“ zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Njoj je sve jasno: Tay se miri sa činjenicom da će Sel uvek voleti Jusa!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.