Katy Perry progovorila o odnosu sa Taylor Swift: Nećemo se izbegavati na dodelama nagrada, grlićemo se!

Katy Perry i Taylor Swift su predugo bile u sukobu, i iako njihov sukob zaista nije trebalo da izazove tako napornu i dugačku svađu, njima dvema je bilo potrebno nekoliko godina da ponovo pokažu znake prijateljstva, a kao što nam se i činilo, Katy je ta koja je odlučila da sve preseče i pošalje Tay izvinjenje pismom i poklonom!

Katy je konačno progovorila o velikom pomirenju, priznajući da je ona ta koja je zaslužna za ponovno prijateljstvo! “Kada sam skupila hrabrost, samo joj prišla i rekla: ’Prošlo je previše vremena, mislim da smo obe malo porasle, želela sam da ti kažem da mi je žao i da sam zaista tu za tebe, nadam se da možemo biti prijateljice’. Bukvalno sam joj poslala maslinovu granu i pismo u kom se izvinjavam“ ispričala je Katy, pritom aludirajući na „maslinovu granu“ kao na simbol pobede i mira.

Katy obećava i da se ona i Tay neće izbegavati u budućnosti na dodelama nagrada i drugim događajima! „Možemo verovati jedna drugoj, viđaćemo se na raznim događajima vezanim za muziku i nećemo se izbegavati, zagrlićemo se. Divno je što smo obe imale priliku da se promenimo, nadam se i da će drugi naučiti iz našeg primera“ zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  HEJ! 54 je na kioscima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.