Katy Perry je najplaćenija muzičarka na svetu, Taylor Swift druga!

0626_celeb100-katy-perry_1200x675

Tamnokosa pop zvezda iz Kalifornije nova je muzička kraljica – barem kad su finansije u pitanju!

Katy Perry našla se na prvom mestu nove Forbesove liste najplaćenijih žena u muzičkom svetu za 2015. godinu, sa procenjenom godišnjom zaradom od basnoslovnih 135 miliona dolara. Najveći deo novca 31-godišnjakinja je zaradila na turneji Prismatic, koja se završila u oktobru, kao i reklamnim ugovorima za brendove Covergirl, Coty i Claire’s Accessories . Na istoj listi Perrie se prošle godine našla na petom mestu, sa 40 inkasiranih miliona – što znači da su joj u roku od 365 dana prihodi porasli za čitavih 95 miliona dolara.

taylor-swift-performs-during-the-df2e-diaporama

Na drugom mestu je, kao i lane, Taylor Swift. Tokom proteklih godinu dana ova 25-godišnjakinja inkasirala je 80 miliona dolara – manje od dve trećine onoga koliko je zaradila Katy – najviše prodajom albuma 1989, kao i ulaznica za istoimenu svetsku turneju. Forbesova lista za 2014. godinu otkriva da je Tayina procenjena zarada tada bila 64 miliona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #202 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.