Ostavili trag na “Marakani”: Pesme Marcusa i Martinusa na utakmici Srbije i Crne Gore i Beogradu! (video)

Marcus i Martinus očigledno ostavljaju jak utisak na sve u Srbiji! Momci su nedavno uz malu pomoć Famoze gostovali na stadionu Crvene zvezde, a klub im se za to zahvaljuje i time što je puštao njihove pesme tokom utakmice između Srbije i Crne Gore!

Ko je bio na meču, mogao je da pre početka meča i na poluvremenu čuje čak dva velika hita Marcusa i Martinusa, i to “First Kiss” i “Make You Believe In Love”, a nema nikakve sumnje da ovo nije plod slučajnosti već lepa tradicija koja će se nastaviti i u narednom periodu, jer znamo da su momci obećali da će se sigurno vratiti već na svojoj sledećoj turneji naredne godine!

Momcima sad ipak treba dati malo prostora da se odmore nakon turneje sa Jasonom Derulom, ali i da bi završili svoj novi album koji se očekuje sa velikim nestrpljenjem. Famoza naravno smišlja neke sulude ideje za njihov povratak, a ovog puta one će se odnositi ne samo na Srbiju, već i na Hrvatsku, a nadamo se i BiH!

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Ostavili trag na “Marakani”: Pesme Marcusa i Martinusa na utakmici Srbije i Crne Gore i Beogradu! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.