Kendall Jenner je najplaćenija manekenka na svetu, promena na vrhu liste posle 15 godina!


Šta god mislili o Kardashianima i Jennerima, čega god oni da se dohvate, to se jako brzo pretvara u zlato. Kako drugačije objasniti to što je Kendall Jenner nakon vrlo kratkog perioda kako se ozbiljno bavi modelingom, već postala kraljica modnih pista kojoj u leđa gledaju koje su tu mnogo duže od nje!

Koliki je ovo uspeh govori to što je Kendall i ispred Gisele Bundchen, devojke koja je bila na prvoj listi po zaradi od verovali ili ne, 2002. godine! Kendall je za proteklih godinu dana od modnih promocija zaradila 22 miliona dolara dok je Gisele druga ali sa priličnim zaostatkom, s obzirom da je stigla do 17,5 miliona. Iza njih je Chrissy Teigen koja je stigla do 13,5 miliona a onda sledi Adriana Lima sa 10,5 miliona.

Gigi Hadid je takođe odlična peta sa 9,5 miliona dolara a velika drugarica Taylor Swift, Karlie Kloss je odmah iza, sa 9 miliona. U top 10 se ugurala i druga sestra Hadid, pa je Bella tako u ovoj godini zaradila šest miliona dolara.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  A gde je Ben Simmons? Kendall Jenner se provodi sa nepoznatim momkom!

One thought on “Kendall Jenner je najplaćenija manekenka na svetu, promena na vrhu liste posle 15 godina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.