Bezobrazluk: Slavni voditelj vređao Little Mix, a sad traži da ga one mole za oproštaj!

Piers Morgan je možda i najpoznatije TV lice u Britaniji, dobrim delom i jer često žestoko kritikuje slavne i njihove poteze. On je sad tako izvređao Little Mix rekavši kako one golotinjom pokušavaju da skrenu pažnju na sebe.

Pierce je kritikovao devojke zbog spota a pesmu “Strip” u kome su one golišave, samo sa uvredljivim natpisima na svojim telima. “Šta je to osnažujuće u vezi ovoga?” rekao je on u najgledanijem jutarnjem programu u Velikoj Britaniji. “Skineš se go, fotošopuješ se do daske. Šta je poenta toga? Koristite golotinju da prodate albume.”

Gostujući istog dana na jednoj radio stanici, devojke su zamoljene da prokomentarišu čitavu situaciju, a iznervirana Jesy nazvala ga je “pi*kom”, što je navelo voditelja Nicka Grimshowa da se izvini javnosti. Leigh-Anne je rekla da je njena drugarica verovatno htela da kaže kako je Pierce idiot, a onda je dodala da ju je on lično jako iznervirao!

Naravno, Pierce je jedva dočekao reakciju, pa je pozvao devojke da dođu u njegovu emisiju i da mu tamo kažu u lice to što žele, ako smeju. On ih je i danas prozvao u jutarnjem programu rekavši, “Pa Jesy, baš si izneverila samu sebe, zar ne? Vodiš kampanju protiv ružnih reči, a ovamo ih koristiš protiv mene. Nazvala me je pi*kom, da budemo potpuno jasni. Potrebno je da mi se lično izviniš, taman u okviru te vaše kampanje o izbacivanju ružnih reči. Hajde, dođite ovde i psujte me u lice”, rekao je on između ostalog. Little Mix jesu pogrešile što su sebi dozvolile da na uvrede odgovaraju na isti, pa i gori način. Pierce koji je želeo da ih isprovocira dobio je baš to što je i hteo!

Pročitajte još  Očitala mu je lekciju: Ariana Grande i Piers Morgan se pomirili!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Bezobrazluk: Slavni voditelj vređao Little Mix, a sad traži da ga one mole za oproštaj!

  1. Da li samo ja kontam pojentu psme ili?Meni su pesma i spot lepi i opet su idolcine u fazonu #girlpower.
    A on samo skuplja gledanost na njima,neka se on njima izvini u lice, on je prvi poceo!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.