Karol Sevilla: Snimala bih “Soy Lunu” dok ne napunim 80 godina!

Nevolja sa Disney serijama je u tome što se nikad ne emituju više od 3-4 godine, bez obzira na to koliko su uspešne, pa mnogi veruju da je treća sezona “Soy Lune” ujedno i poslednja. Ipak, što se tiče Karol Seville kao glavne zvezde, ona bi pristala na nova snimanja!

“Postoji dobra šansa da će se to i desiti”, kaže ona i dodaje, “Snimala bih ‘Soy Lunu’ dok ne napunim 80 godina!” Kako ona ističe, jasno joj je da je mnogima uzor i da tu svoju ulogu shvata vrlo ozbiljno. Ipak, ona dodaje da joj to ne predstavlja problem.

“U ovom momentu sam veoma srećna! Jako volim to što radim. Mnogo sam odrasla uz ovu seriju. Ranije nisam umela da vozim rolere a sad mi to nije problem ni na maloj bini gde istovremeno i pevam. Nemam dečka, ali to mi i nije potrebno da bih bila srećna”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famozi potvrđen dolazak Karol Seville, stižu najvažnije informacije!

8 thoughts on “Karol Sevilla: Snimala bih “Soy Lunu” dok ne napunim 80 godina!

  1. užas samo nam to fali da je trpimo 80 godina,Violetta je trebala onda da se snima 80 godina

    1. Ti stom Violettom ,ako mrzis Soy Lunu,ajde mi da krenemo da pricamo da je Tini bolesno mrsava kako ces da se osecas i da je Vioeltta najgora,a Violetta je nace ok.

    2. Pa nije, Boje mili šta ću ti ja!! Soy Luna kada bi se snimala 80 godina ne bih mogla biti sretnija, ali ti uopšte nisi čitala, Karol bi da se to snima slijedećih 62 godinu (80-18) 😏

    3. Smarate vise sa Violettom.Ta prica je zavrsena ima cetiri godine i vi te cetiri godine govorite kako je Violetta najbolja.Najbolja je vama V-Loverima ali mnogima nije.Niste svjesni koliko ste igubili vremena prozivajuci nekoga ko nije nista kriv a za to vrijeme ste mogli nesto pametno uraditi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.