Karantin očajno utiče na brak Kim Kardashian i Kanyea Westa!

Kim Kardashian i Kanye West imaju jedan od stabilnijih brakova na svetskoj sceni, imaju i četvoro dece, od kojih svako ima jedinstveno ime i kao što je i očekivano, od njihove porodice prosto je napravljen brend. Svi parovi su u ovim teškim vremenima zajedno i nisu se udaljili od svojih partnera već su se, baš naprotiv, zbližili ako se do sada nisu dovoljno viđali zbog posla, ali kod Kim i Kanyea nije tako sjajno stanje!

Kako prenosi Daily Mail, Kim je sa svojom decom i sa Kanyeom u karantinu provela dosta vremena, ali da zbog toga situacija nije tako bajna, već kao da su dosadili jedno drugom i udaljavaju se! “Kim i Kanye se već duže vreme svađaju i ne slažu se otkad je krenula pandemija. Kim je počela da ludi, jer je ona navikla da bude stalno u pokretu, sad je i stalno sama sa decom” otkriva izvor za The Sun.

“Kanye ide na živce Kim, ona smatra da se on uopšte nije posvetio porodici i ne obavlja porodične obaveze. Da bi ostali smireni moraju da budu na različitim krajevima kuće” složili su se i Us Weekly i The Sun insajderi, što definitivno poručuje da nešto nije u redu! Da ipak sve posmatramo s vedrije strane, par zaista ima dovoljno veliku kuću da bukvalno mogu da se zaobilaze dok se ne smire!

Pročitajte još  Justin Bieber: Kad Kanye West priča – ja ćutim!

Izvor za HollywoodLife pak tvrdi da Kanye želi da Kim da prostora za sebe jer joj je to potrebno: “Kanye je odveo decu u Wyoming jer je Kim potrebno vreme za sebe i da napravi pauzu od svega. Ona voli decu, ali potrebno joj je i sopstveno slobodno vreme. Treba joj odmor od sveg vrištanja i dece” ispričao je izvor. Bilo kako bilo, možemo da zaključimo da je Kim ovih dana isfrustrirana i da im to kvari brak!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kim Kardashian West

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Magija: JoJo Siwa naterala Kanyea Westa da se nasmeje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.