Stigla beba: Rupert Grint i Georgia Groome dobili devojčicu!

Zvezda Harry Potter filmova, Rupert Grint i njegova žena Georgia Groome, koju možda znate kao glavnu glumicu u filmu “Angus, Thongs and Perfect Snogging“(rađen po serijalu knjiga o Georgiji Nickolson) dobili su svoje prvo dete! Glumac, koga često po izgledu porede sa Edom Sheranom, iako je on mnogo duže na javnoj sceni, u ime svog tima zamolio je za privatnost da bi se što više posvetio roditeljstvu.

Spekulacije o trudnoći počele su pre mesec dana nakon što je Georgia uočena sa trudničkim stomakom u Londonu, a par je tada preko svog tima objavio vesti i zatražio novinarima i fanovima da im pruže pravo na privatnost. Njihov tim se ovog puta obratio E! News sa vestima da je prinova stigla “Rupert Grint i Georgia Groome su oduševljeni što potvrđuju rođenje svoje devojčice. Molimo vas da poštujete njihovu privatnost u ovo veoma posebno vreme.”

Rupert i Georgia su zajedno skoro deceniju, sa raskidanjima i mirenjima, a glasine o njihovom venčanju počele su kada je Georgia viđena noseći zlatnu burmu. U razgovoru sa The Guardian, Rupert se 2018. godine otvorio i izjavio da bi voleo da uskoro ima decu. Posle skoro dve godine, njegova želja se konačno ostvarila. On se takođe našalio kako nikad ne bi nazvao dete po nekome iz Harry Pottera jer se njegovo prezime Grint teško sparuje sa imenima kao što je npr. Ron, lik kog je Rupert tumačio u Harry Potteru 🙂

Pročitajte još  Crne slutnje Ruperta Grinta: Ovako bi danas izgledala veza između Rona i Hermione!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.