Teorije nisu bile tačne: Kako se zove i šta znači ime četvrte bebe Kim i Kanyea?

Kim Kardashian i Kanye West postali su roditelji po četvrti put krajem prethodnog meseca zahvaljujući surogat majci koja im je na svet donela još jednog dečaka, odnosno drugog sina u već veliku porodicu, a kako je dolazak novih članova u porodicu Kardashian-Jenner uvek atrakcija, jer čitav svet jedva čeka da čuje koliko su roditelji bili kreativni po pitanju imena ovog puta. Nakon izvesnog vremena i brojnih teorija, saznajemo da se novi član slavne familije zove Psalm West, a i tačno značenje ovog imena!

Prethodne nedelje nizale su se teorije fanova da će Kim svog sina nazvati Bear ili Teddy, jer je ostavljala emodžije mede ispod Instagram objava i na Twitteru, a fanovi su razmatrali kao mogućnost i ime Rob (skraćeno od Robert, kako se zvao Kimin otac), ali ispostavilo se da ništa od toga na kraju nije tačno! Drugi sin ovog slavnog para zove se Psalm West, što je Kim otkrila putem objave na svom Instagram profilu.

Psalm je ime hebrejskog porekla i u prevodu znači “pesma”, tačnije sveta pesma, odnosno kao jedna od molitvi koja se nalazi u svetoj knjizi Psalma. Ovo je definitivno drugačije ime od prethodnih, a za sada nema burnih reakcija kao prethodnih puta kada je par predstavio svoju decu svetu.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

‪Psalm West ‬

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  "Hoćemo iCarly koncert!" Čudna molba čudnom čoveku Kanyeu Westu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.