Šta je njemu? Kanye West proveo sate na Instagramu, objavio 54 slike parova, pa obrisao nalog!

Kanyeu Westu je bilo zanimljivo na Dan zaljubljenih – devet sati je proveo na Instagramu, nakon devet meseci odsustva sa njega!

Teško je predvideti korake Kanyea Westa – on je jedna od najčudnijih slavnih ličnosti, što odavno tvrdi i njegova supruga Kim Kardashian. Kanye je samo za nju objavio čestitke za Dan zaljubljenih na svom Instagramu, ali nije se na tome zaustavio, već je postavljao kao lud satima kako njihove zajedničke fotografije, tako i druge slike čuvenih parova, od kojih neki više nisu sa nama, a neki su i raskinuli!

Kanye je zbog smrti svoje majke u maju obrisao i Twitter i Instagram, a njegov povratak na trenutno najpopularniju društvenu mrežu za fotografije nije dugo trajao! Nije prošlo mnogo vremena otkad je sve ovo objavio, i Kanye je odmah izbrisao nalog što je još čudnije.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kanye West priznaje: Ja sam lud već duže vreme!

3 thoughts on “Šta je njemu? Kanye West proveo sate na Instagramu, objavio 54 slike parova, pa obrisao nalog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.