Kim Kardashian traži pravi momenat da otpočne sa razvodom

Brak Kim Kardashian i Kanyea Westa još uvek postoji, ali mediji već neko vreme pričaju da je razvod neminovan. Potvrde toga sad dolaze i iz kredibilnih medija koji uopšte ne dovode u sumnju da je kraj. Ipak, isto tako se navodi da se Kim ne žuri da i zvanično zatraži razvod.

Kako prenosi People, Kim već zna šta sledi, a svoju budućnost definitivno vidi bez Kanyea. Iako razvod neće uslediti munjevito, izvori govore da je to samo pitanje trenutka. “Brak Kim i Kanyea više se ne može popraviti, priča insajder za kojeg se kaže da je blizak familiji. “Kim je dosta Kanyeovog haosa, a ona želi da se fokusira na svoju decu i svoj život.”

Kako se navodi, Kim je razvod na pameti od leta, odnosno kad je Kanye započeo kampanju za predsednika Amerike. “Kap koja je prelila čašu ticala se kombinacije njegove žele da postane predsednik kao i tvitova koje je ostavljao”, priča isti izvor. “To je stvorilo haos u kući. Iako je Kim svesna da on ima bipolarni poremećaj i pokušavala je da mu pomogne, sad joj je jasno da je to uzalud.”

“Ona zna šta bi od svog života, ali Kanye ide na sve strane”, priča jedan izvor. “Njoj se ne žuri oko razvoda, ali to joj je na pameti.”

Pročitajte još  Kim i Kylie vulgarnom fotkom potvrdile da im parfem izlazi isti dan kad i album Taylor Swift

Kanye je u poslednje vreme pravio mnogo grešaka, a mnogi navode da je to posledica njegovog odbijanja da uzima lekove koji regulišu njegovo mentalno zdravlje. Iako je on obećao Kim da će se držati terapije i pokušati da živi normalnije, od toga očigledno nema ništa.

Kim iza sebe već ima nekoliko propalih brakova, ali za ovaj razvod teško da bilo ko može da je krivi. Rijaliti zvezda i preko leta je pokušavala da spasi brak odlaskom na zajedničke terapije sa Kanyeom, ali očigledno je da ni to nije pomoglo.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.