Evo kako izgleda natalna karta Ariane Grande i kako predviđa njenu slavu!

Ariana Grande živi život za kakav bi mnogi rekli da prosto moraš tako da se rodiš. Kakvu karmu ima osoba koju voli ceo univerzum? To smo se i mi zapitali. Pevačica se ovog leta udaje za svog dečka Daltona Gomeza, imala je u životu i neprijatne raskide i gubitke, ali kada sve oduzmemo i saberemo, u njenoj sudbini mnogo je sreće. Evo kako izgleda Arianina natalna karta!

Naime, Ari je rođena u znaku Raka sa podznakom u znaku Jarca i Mesecom u Vagi. Ovakva kombinacija daje poseban akcenat na njenoj emotivnosti i fokusu na romantične veze i povezanost sa ljudima. Ipak, postoji jedan detalj u celoj priči koji mnogo upada u oči, a u pitanju je konstantno ponavljanje drugog stepena u njenoj karti!

Posebno se vidi i da je njen Mars pozicioniran na drugom stepenu Device, dok znak Device zapravo simbolizuje svet rada, rutine, i svakodnevnog posla generalno. Mars je nešto što inače simbolizuje našu energiju, volju, motivaciju i polje života u koje ulažemo dosta truda – izvesno je da je kod Ari, zahvaljujući drugom stepenu ovo još dodatno naglašeno, tako da je praktično rođena da na polju rada pritisne što jače i izdominira!

Ovaj Mars je takođe pozicioniran u njenoj osmoj kući, koja je vezana za tranformacije, ponovno rođenje i smrt. Tolika doza misterije samo potvrđuje da je pevačica svojom karijerom uzdrmala ozbiljne mase, i da joj je i život visio o koncu u jednom trenutku (setite se Mančestera). Regeneracija je vrlo očigledno njena moć, jer je tokom era svoje karijere uspevala raznorazne koncepte da pokrije, a da ne napominjemo da se vratila jača i nakon nesreće sa terorističkim napadom, pa je preživela i nesrećnu smrt dečka Maca Millera.

Pročitajte još  Ariana o ponovo o depresiji i svom prvom idolu: Toliko te volim!

Ariani njen Mars daje harizmu koja je nepogrešiva i nepokolebljiva, a mi se nadamo da ćemo je još gledati kako zahvaljujući Marsu regeneracije menja svoje ideje i postaje nova ličnost, jer za to je očigledno sposobna, kao i za karijeru posutu zlatom!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “Evo kako izgleda natalna karta Ariane Grande i kako predviđa njenu slavu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.