Sve što treba da znate o vezi Ariane Grande i Daltona Gomeza!

Ariana Grande je svog novog dečka Daltona Gomeza predstavila zvanično u spotu za pesmu “Stuck With U”, a pre toga se spekulisalo o vezi ovog para, koji je par puta viđen zajedno. Danas izdvajamo sve što smo do sada saznali o njihovoj vezi, koja izgleda traje mnogo duže nego što smo originalno mislili!

Spekulacije o vezi počele su u martu, međutim, kako saznajemo, Ariana i Dalton navodno su zajedno još od januara. Izvor blizak pevačici rekao je tada da su oni zajedno oko dva meseca, što znači da je par počeo vezu krajem decembra ili početkom januara. Isti izvor je takođe rekao da Ari ovog puta ne želi javnu vezu, već da želi da vidi prvo kako se stvari odvijaju u privatnosti. Ari je nakon svoje poslednje javne veze (pa i veridbe!!) sa Peteom Davidsonom bila povezivana i sa Mikeyem Fosterom iz Social House-a, s kojim ima pesmu “boyfriend”.

U februaru je isplivao snimak Ari kako se ljubi s nepoznatim muškarcem, za koga se kasnije ispostavilo da je Dalton. Takođe, pevačica i mnogi njeni prijatelji pratili su Gomeza na Instagramu što je takođe posejalo zrno sumnje kod fanova. Dalton je nakon toga bio Arin pratilac na zabavu koju je Scooter Braun priređivao za svoju ženu 25. februara. Krajem marta on se pojavio čak i na Arianinom Instagram Story-ju. Iako mu se lice nije videlo, fanovi su uspeli da ga identifikuju. I na samom kraju, spot za “Stuck With U” je potvrdio sve sumnje i par je sada ekskluzivan.

Pročitajte još  Sandra proverava vaše znanje o Arinom psu Toulouseu!

Arianini prijatelji tvrde da je ona jako srećna sa Daltonom, koji je inače po zanimanju agent za nekretnine. Par je proveo vreme u izolaciji zajedno, što se i vidi po spotu za pesmu “Stuck With U”, a dalji tok ove veze moći ćemo bolje da ispratimo kada se zvanično završi vanredno stanje.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.