Kako ga samo gleda! Shawn i Camila uživaju u Torontu

Svako zaslužuje pravu ljubav, a Shawn Mendes i Camila Cabello kao da su je ostvarili! Par je već mesecima nerazdvojan, a nove slike koje dolaze iz Toronta nam potvrđuje da su oni zaljubljeni do ušiju! Najlepše od svega, oni deluju kao svaki zaljubljen par, a ne razmažene zvezde koje se viđaju samo po skupim mestima.

Njih dvoje izgleda ne vole ni da spavaju do kasno, jer su ih paparaci snimili ujutru dok su išli na doručak, a kao što možemo videti, oboje su bili obučeni krajnje jednostavno i bilo ih je baš briga hoće li ih neko prepoznati! Čini se da čak ni fanovi nisu imali srca ih smaraju, a jedan očevidac kaže da su oni zastali u jednom momentu kako bi se poljubili u parku.

Kao i svi, i mi se nadamo da će ovo biti veza koja će potrajati, iako će sigurno biti na iskušenjima. Prva sledeće vrlo brzo, jer Shawn završava turneju u Severnoj Americi upravo ovog petka, nakon čega kreće na novu rundu internacionalnih nastupa.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Shawn Mendes: Shvatio sam da nije najvažnije da me publika voli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.