“Zdravo, volim te”: Camila Cabello i Shawn Mendes dele svoju ljubav na Twitteru!

Camila Cabello i Shawn Mendes su vrlo očigledno ludo zaljubljeni, ali ipak moraju da se dokazuju u javnosti sve vreme, jer ih konstantno prate tračevi da su zajedno samo da bi promovisali pesmu “Senorita”, a da sve bude još gore, ovih dana ih bije glas i da su raskinuli.

Naravno, priče o raskidu su potpuno neosnovane, tako da je Shawn morao da objavi još jednu zajedničku fotku sa Cam ne bi li zaustavio te priče – na slici iznad možete videti njih dvoje u zagrljaju, što je samo potvrdilo priče da je među njima sve u redu.

Cam i Shawn se nisu zaustavili ni tu, već su počeli i na Twitteru da razmenjuju ljubav, kad je Camila tvitovala: “Zdravo, volim te”, a Shawn je uzvratio: “Volim te više”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Camila Cabello otkriva nove detalje o drugom albumu i omiljenu pesmu sa njega!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.