Shawn Mendes u najlepšem editorijalu do sad: Kako se prevazilazi trema? Receptom moje bake!

mendes-landscape

Shawn Mendes uradio je jako lep editorijal za italijansko izdanje časopisa Vogue a tamo je govorio o vrlo zanimljivim temama, pa nam čak je i otkrio na koji način se efikasno prevazilazi strah od javnog nastupa!

On kaže da je baš imao problema u početku ali da mu je baka otkrila kako da to prevaziđe. “Prvih par puta zaista sam bio uznemiren. Kako sad to pobeđujem? Pripremam svoj glas tako što jedem manuka med, spremljen po bakinom receptu. To mi istovremeno pomaže i da se skroz skoncentrišem na muziku”, tvrdi on. Manuka med pravi se inače samo na Novom Zelandu jer jedino tamo raste drvo od kog se on dobija a za divno čudo, on se prodaje i u Srbiji! Ipak, cena vas neće oduševiti jer 250 grama ovog meda košta od 30 pa sve do 65 evra, u zavisnosti od kvaliteta!

Shawn ponavlja i da je trenutno singl ali zna kakvu devojku bi želeo. “Želim osobu sa dobrim smislom za humor i koja ima jaku ličnost”, priča on kroz smeh. Da li vam se dopadaju ove fotke?

shawn-mendes-luomo-vogue-02

shawn-mendes-luomo-vogue-03

shawn-mendes-luomo-vogue-04

shawn-mendes-luomo-vogue-05

shawn-mendes-luomo-vogue-06

shawn-mendes-luomo-vogue-07

shawn-mendes-luomo-vogue-08

Autor: Famoza.net
Foto: Vogue

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall Horan: Šta god da uradimo kao solo izvođači, nećemo biti jaki kao One Direction!

6 thoughts on “Shawn Mendes u najlepšem editorijalu do sad: Kako se prevazilazi trema? Receptom moje bake!

  1. Ma ja ne znam. On nije normalan. Pokusava da me ubije ovde! Samo jos srcani napad da dobijem! ? On je andjeo! U svakom pogledu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.