Big Hit pravi žensku k-pop grupu, dozvoljene prijave i sa Balkana!

Big Hit Entertainment agencija pravi audicije za novu k-pop grupu, ali razlika je u tome što ne morate biti građanin Južne Koreje da biste postali član ovog projekta! O tome najbolje svedoči činjenica da će se audicije dešavati širom sveta, a ne samo u Aziji kakav je slučaj bio do sad!

Kako se navodi, audicija je globalna, a plan je da se od prijavljenih devojaka odaberu one koje će debitovati kao grupa 2021. godine. Audicije će se osim u Aziji održati i u Los Anđelesu, Njujorku, Pertu i Melburnu, što je nažalost, veoma daleko od nas.

Ipak, ne sumnjamo da će i u ovim nama dalekim gradovima na audicije doći puno ljudi koji vode poreklo sa Balkana, jer kao što smo rekli, ne morate biti Korejac da biste učestvovali. Prve audicije u Los Anđelesu i Njujorku su već 5. oktobra, a drugi detalji nisu poznati.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Osvojite karte i plakate za "BTS World Tour Love Yourself in Seoul" bioskopski koncertni spektakl!

3 thoughts on “Big Hit pravi žensku k-pop grupu, dozvoljene prijave i sa Balkana!

  1. volela bih da mogu da ucestvujem, ali je predaleko plus rodjendan mi je 05.10 😭😭♥♥♥

  2. Pa da pevam znm da repujem znm da plesem nema sanse lol😂ja bih samo da upoznam bts al nema sanse…ipak cekam da vidim kakva je bighit gg osim glama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.