Justin i Hailey prete hirurgu sa TikToka!

Justin i Hailey Bieber odnedavno imaju Tik Tok i ne možemo da kažemo da im je najbolje krenulo. Kada su tek napravili naloge, dočekani su sa toplom dobrodošlicom, međutim, Justin baš i nije najuspešnije ispromovisao “trendove” koje je pokušao da započne, kao što je ples uz pesme sa njegovog albuma. Na sve to, on i Hailey su rešili da ulože tužbu protiv jednog hirurga na ovoj mreži.

Dr. Daniel Barrett je samo jedan od brojnih plastičnih hirurga na ovoj mreži koji komentariše svoja mišljenja o zahvatima poznatih ličnosti, ali takođe i iznosi pretpostavke o tome koje zvezde su možda išle pod nož. Izgleda da se na meti našla i sama Hailey Bieber, za koju je ovaj doktor procenio da je definitivno imala operaciju nosa, zatezanje kože, oblikovanje vilice, ali i da je dodala filere u obraze i usne. Realno, kada pogledamo poznatu manekenku, ove pretpostavke deluju kao da su na mestu, posebno kada njen sadašnji izgled uporedimo sa slikama od pre nekoliko godina.

Justinov i Haileyin legalni tim odmah je stupio u akciju u pokušaju da zaustavi širenje ovih videa: “Ove grube i svesne povrede prava naših klijenata predstavljaju brojne povrede, uključujući, bez ograničenja: proneveru imena, ličnosti, slike i osobe u komercijalne svrhe, lažno predstavljanje, klevetu, lažno svetlo, kršenje prava javnosti, kršenje autorskih prava, kršenje zaštitnog znaka, nelojalna konkurencija, zamućivanje činjenica i mešanje u ugovorne obaveze naših klijenata prema trećim licima. ”

Pročitajte još  Shawn Mendes želi duel sa Justinom Bieberom: Par nedelja treninga, i pobeđujem ga! (video)

Doktor se i sam oglasio i za E! rekao: “Svrha mog TikTok naloga je povećati transparentnost plastične hirurgije i edukovati ljude o plastičnoj hirurgiji. Svrha videa nije bila da na bilo koji način omalovaži Hailey Bieber, svrha mog videa bila je da podelim svoje mišljenje o postupcima za koje sam verovao da je to možda uradila samo na osnovu fotografija. To je urađeno na zahtev mnogih mojih gledalaca koji me prate zbog ove vrste informacija i samo moje mišljenje.” Doktor zaista nije uradio ništa loše jer svako ima pravo da pretpostavlja i deli svoje mišljenje gde god hoće dokle god ono nije uvredljivo. Šta vi mislite, da li su njih dvoje malo preterali, ili stvarno ima istine u tome da Hailey nije podvrgnuta plastičnim operacijama?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  "Pala je na Purpose album": Britney spremna da se uda za Justina?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.