Khloe Kardashian prodaje raskošnu vilu u Calabasasu koju je pre nje imao Justin Bieber!

Iako ova vest još nije potpuno direktno objavljena, mediji su spojili kockice i zaključili da je Khloe Kardashian stavila svoju raskošnu vilu u Calabasasu na prodaju za vrtoglavih 18.95 miliona dolara! Ova prodaja će joj se defitivno isplatiti, s obzirom na to da je za isto to imanje ona Justinu Bieberu isplatila 10 miliona dolara.

Čuveni agent za nekretnine Tomer Fridman, čije su klijentkinje sestre Kardashian, odao je na IGTV epizodi Real Talk-a vilu koja je trenutno na prodaju: “U početku je pripadala, kada je sagrađena, bivšoj supruzi jako poznate ličnosti, a kupio ju je za nju nakon razvoda…. Zatim smo je prodali jednoj vrlo mladoj pop zvezdi, koja je veoma poznata do danas. ” Tomer je potvrdio: “Slavni komičar, a potom mlada pop zvezda. A onda sam od mlade pop zvezde, kada je želeo da krene dalje, prodao je jednom od mojih najdražih, najdražih klijenata, čije ime ne mogu da napomenem.“

Dat je dodatni trag otkrivši da je “kuća bila na naslovnici Architectural Digest-a”, a zapravo ona i njena sestra žive dolje na ulici. “Dakle, oboje su bili predstavljeni na naslovnoj strani Architectural Digest-a i u značajnom proširenju koji predstavljaju ovu kuću i kuću njene sestre.” U Architectual Digest možemo zaviriti delom u kuću i uveriti se da je zaista luksuzna i vredna kroz godine kroz koje je opstala.

Pročitajte još  Hailey Bieber za ELLE otvoreno o Justinovoj bolesti

Khloe je svoju kuću predstavila u AD-u u martu 2016., zajedno sa sestrom Kourtney za koju se zna da živi niz ulicu. “Baš apsolutno neverovatna, potpuna privatnost, mislim ako niste u helikopteru nema šanse da zavirite u ovu kuću.” Khloe još nije zvanično potvrdila bilo šta u vezi sa ovim, ali po opisu prilično je očigledno da je njena kuća u pitanju, posebno zbog činjenice da su njene sestre jedne od najvernijih klijenata ovog agenta.

Autor: Famoza.net

Foto: Architectural Digest / Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Famoza music chart #191 – Glasajte za sve pesme koje volite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.