Justin Bieber sprema još nove muzike!

Od izlaska albuma “Purpose”, Justin Bieber objavio je dovoljno pesama da se od njih sastavi jedan čitav album megahitova, ali je interesantno da je on sve te numere uradio kao gost raznih zvezda. Biebs je sad najavio da će uskoro svetu ponuditi još muzike, ali ponovo nije jasno da li se konačno radi o materijalu sa novog albuma.

Biebs je tako u nedelju iz čista mira tvitovao, “Još muzike stiže. Srećna vam nedelja”. To nam naravno ne govori previše, ali je odmah izazvalo na hiljade komentara fanova koji mu naravno kažu “Ne možeš to tek tako da izgovoriš” i “Daj nam barem delić pesme”. Biebs je nedavno podelio par fotki iz studija gde je sa suprugom Hailey, pa se možda radi o tom projektu!

Biebs je ove godine već dva puta izjavio da je njegov novi album blizu, ali je sve to demantovano. Justin ima podosta problema sa mentalnim zdravljem, pa zbog toga odlučuje da sarađuje sa drugim muzičarima jer to zahteva znatno manje napora i pomaže mu da ipak stalno objavljuje nešto novo.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.