Justin uzvraća udarac: Oboren rekord, Biebs duplo slušaniji od 1D!

justin-bieber-2015-nickelodeon-halo-awards3

Belieberi i Directioneri i dalje vode žestoku borbu da bi pokazali kako njihove omiljene zvezde dominiraju a nakon podatka da su 1D novim albumom pobedili u Velikoj Britaniji, sad je otkriveno da je Biebs na svetskom nivou dvostruko slušaniji!

Naime, najpopularniji muzički servis sa slušanje muzike preko interneta, Spotify (koji ne radi u našem regionu), objavio je da je Biebesov novi album preslušan za prvih nedelju dana čak 205 miliona puta što je skoro dvostruko više u odnosu na 1D koji su stigli do brojke od 106 miliona! I Biebs 1D su oborili dosadašnji rekord od 90 miliona slušanja koji je držao Weeknd s albumom “Beauty Behind the Madness”. Biebs će po svemu sudeći pobediti i u Americi jer sva predviđanja govore da se njegov album trenutno nešto bolje prodaje. Mnogi veruju da je Biebs u prednosti jer su njegovi singlovi mnogo bolje prošli na top listama a počinju da ga slušaju i oni koji to do sad nisu činili.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Obnavlja se muzej Justina Biebera, izlagaće se i njegove gaće!

5 thoughts on “Justin uzvraća udarac: Oboren rekord, Biebs duplo slušaniji od 1D!

  1. Stvarno su mu super pesme pogotovo sorry i love yourself *-* svaka čast,ali ipak 1d je 1d:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.