Mediji bruje: Justin pravi veliku pauzu u karijeri!

Justin Bieber uspešniji je nego ikad a ove godine nastaviće svoju veliku svetsku “Purpose” turneju u okviru koje će pevati po stadionima, arenama i festivalima širom sveta. Ipak, pojedini mediji navode da će to biti i njegov oproštaj od muzike i javnosti, na duži period.

“Justin snima novu muziku u Los Anđelesu a plan mu je da nakon toga putuje”, piše Daily Star. “Njegova turneja je veoma naporna i Justin se baš raduje odmoru i povratku prirodi. Fandom se nadam da će ove godine biti nove muzike ali posle septembra kad završi turneju, ne očekujte da ga vidite na duži period.”

Po rečima tabloida, Biebs će praktično uraditi istu stvar kao Ed Sheeran pa bismo njegov novi album mogli očekivati tek na jesen 2018. godine a novu turneju 2019! Ipak, treba reći da se Biebs uopšte nije izjašnjavao povodom svega pa da ovo možemo tretirati kao glasine.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kuća u kojoj su Justin Bieber i Hailey boravili stavljena na prodaju!

4 thoughts on “Mediji bruje: Justin pravi veliku pauzu u karijeri!

  1. Razumem da mu treba odmor, ali to bi bila previse tuzna vest za beliebere 🙁 Ipak, bez nove muzike… :'(

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.