Stigao je mini album Marcusa i Martinusa, fandom u ekstazi!

Marcus i Martinus tačno u ponoć objavili su svoj mini album “Soon” a već koji minut kasnije, internet je postao preplavljen komentarima MMera čije su reakcije izuzetno pozitivne. Nažalost po nas, album nije dostupan na YouTubeu (makar zvanično) ali jeste na servisu Deezer, što je trenutno najbolji način da ga slušate.

Sudeći po reakcijama fandoma, njima se najviše dopada “Wild Love”, a moramo reći i da je na nas ova numera ostavila najbolji prvi utisak. Čitav album karakterišu intimniji zvuci, pa deluje kao da ovo savršen album za akustično izvođenje!

U međuvremenu, momci su zatrpali svoj Instagram profil reakcijama MMera, a isto tako, lajkovali su objave mnogima, što uključuje i dobar deo fandoma iz regiona! Da li ste poslušali album i koja pesma je vaš favorit?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Recite im sad: Marcus i Martinus vas pitaju gde želite da dođu!

One thought on “Stigao je mini album Marcusa i Martinusa, fandom u ekstazi!

  1. Iskreno, mislim da bi Wild Love bila mnogo bolja da nema onog rep dela. Ne mogu da se odlucim izmedju Let me go i Wild love😍😍🔜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.